4 Nisan 2013 Perşembe

Portmanto Dünyası


Mobilya sektöründe yaşanan yenilikler sayesinde, evlerde değişmeyen eşya kalmadı. Kadınlar bu durumdan çok memnun. Yıllarca görmekten sıkıldıkları mobilyalarını değiştirmek, iç mekanlarına farklı bir yüz kazandırmalarını sağlıyor. Portmanto, vestiyer, ayakkabılık, kitaplıklar, sehpa, tv üniteleri gibi birçok kullanışlı ürün, her evin ihtiyacıdır. Sudan ucuz mobilya modelleri arasından siz de, tarzınıza uygun bir seçim yaparak odalarınızı renklendirebilirsiniz.




Portmanto, mobilyalar içinde olmazsa olmaz bir parçadır. Evinize gelen misafirlerinizin manto ve çantalarını asabilecekleri portmanto ile dağınıklığın ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Raylı ve sürgülü olan modelleri, kapaklı portmanto modellerine oranla daha çok sevilerek kullanılıyor. Bir kapağında aynası olan bu gördüğünüz ahşap portmanto, sahip olduğu beyaz renk ile ferah bir görüntü çiziyor. Sağlığa ve çevreye zararlı olmayan maddelerden üretilen ürünler, oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Alacağınız portmantoyu, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.




Modern ve estetik görünüşlere sahip olan portmantolar, antrenize şıklık katar. Ceket, manto, şapka ve şemsiyelerinizi asabileceğiniz portmantolarda, ilave raf sistemleri de bulunmaktadır. Portmantoların büyüklüğüne göre ayakkabı ve terlik koyma kapasitesiniz de genişler. Bir kapağında bulunan boy aynası, bu görmüş olduğunuz ürün, ergonomik ve ekonomiktir. Klasik ahşap modellerinden hoşlananların beğenisini kazanacak bu portmantoların en önemli özelliği, parke, halı ve sert zeminlerde takılmadan durması için estetik pabuçların kullanılmasıdır.

Fazla yer kaplamayan ürün, modern ve kullanışlıdır. Mekanda yer tasarrufu sağlayan portmantoların içerisinde, sağlam metal askı aparatları ve raflar vardır. İlave raflara, ayakkabı kutularınızı da koyabilirsiniz. Geniş, derin iç mekanları sayesinde hiç bir giysiniz kırışmayacak, çanta ve ayakkabılarınızın yarattığı dağınıklığa son vereceksiniz.
Antrenizin şıklığını yansıtacak bu ürünü, indirimli fiyatları varken kaçırmayın! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder