3 Nisan 2013 Çarşamba

Mobilya Fiyatlarında Dev Fırsatlar


Uzun yıllar boyunca aynı mobilyalarla yaşamaktan daha sıkıcı bir durum yok, haksız mıyım? Her gün mobilyaların temizliği yapan ve tv karşısında saatlerini geçiren tüm kadınlar, bir süre sonra erkeklerin karşısına, bu mobilyaları değiştirsek mi diye öneriyle gelirler. 'Şimdi ne gerek var' ya da 'buna ayıracak paramız yok' şikayetlerini duymuşsunuzdur. Oysa sudan ucuz mobilyalar var ve çok da uygun ödeme seçenekleriyle satılıyor.




Her bütçeye uygun, tasarım harikası mobilyaların yaratacağı zengin görünümden, evinizi ve kendinizi mahrum etmeyin. Ergonomik tasarımları sevenlere, gösterişli ve farklı desenlerin yer aldığı mobilyalara özenenlere göre her çeşit ürün bulunmaktadır. Kullanışlı ve geniş gardroplar, istediğiniz büyüklükte yataklar ve şahane aydınlatma ürünlerinin sahibi olmak sizin de hakkınız. Sade ve abartıdan uzak bir mobilya seçimiyle başladım işe. Az eşya sevdiğim için daha minimal tarzda dizayn edilmiş bir yatak odası, tam bana göre olacak. Odamı birbirinden şık ev tekstil ürünleriyle bambaşka bir hale getirmeyi planlıyorum. Ya siz?





İşten geldikten sonra en çok vakti geçirdiğimiz alanlardan biri olan oturma odasında, ilk aradığımız şey rahat koltuklar oluyor. Şık kumaşlarla kaplanmış, geniş ve rahat koltukta izlediğim filmin bana verdiği keyfi, hiç birşeye değişmem. Annemin ise en büyük zevki; mobilyaların üzerine alınan örtüler. İşlemeli örtüler konusunda elde ettiği uzmanlığı, babam ve ben hayranlıkla izliyoruz.

Yeni çıkan mobilyalardaki şahane desenleri gören tüm kadınlar gibi, annem de soluğu alışverişte aldı. Koltuk, sehpa, portmanto, kanepe, masa, sandalyelerden başlayıp, hazır elim değmişken yatak odasını da değiştireyim dediği andan itibaren evde değişmedik bir mobilya kalmadı. O kadar şahane tasarımlara imza atıyorlar ki, kim olsa dayanamaz alırdı. Bu haklılığın vermiş olduğu hevesle aldığı eşyalar sayesinde, evimiz artık şahane görünüyor.

Misafirlerini daha güzel ve şık bir ortamda ağırlayan annem de mutlu, evimize gelen sevdiklerimiz de bulundukları bu yeni ortamda daha rahatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder