22 Nisan 2013 Pazartesi

Genç Odanızı Soley ile Süsleyin!




Genç odası, bir evin en renkli ve modern görünen alanıdır. Kendi zevkini yansıtmak isteyen genç kız ya da oğlunuz, daha renkli mobilyalara ağırlık vermektedir. Kullanışlı bir çalışma masası, geniş bir gardırop, yatağa uygun bir karyola ve çekmeceli komidin, ideal bir oda için gerekli olan mobilyadır. Açık renk ve farklı dizaynlardan hoşlanan gençlerin isteklerine göre, özel tasarımlara yer verilmektedir.





Genç odasında yansıtılan tarz ve odanın enerjisi, kişiliğinizi yansıtır. Burada kullanılacak nevresim takımlarının değişik ve çağdaş olması gerekir. Desen ve renk açısından geniş ürünler sunan, kaliteli nevresim takımlarına sahip Soley, size bu konuda yardımcı olacak firmalardan biridir. Modayı yakından takip eden gençler için, harika ve modern tasarımlar sunulmaktadır. Sarev ve Soley gibi büyük firmalar, sizin isteklerinizi karşılar. Yansıtacağınız stile bulunacakları katkıyla, arkadaşlarınızın arasında fark yaratmanızı sağlarlar.

Nevresim takımları kadar perde seçimine de gereken özen gösterilmelidir. Seçeceğiniz perde, odanızın havasını bir anda değiştirebilir. Genellikle temizliği kolay olan ve şık duran stor perde ve jaluziler, daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Trend olan jaluzi, her renkte üretilmesiyle, yatak odalarında diğer mobilyalarla eşsiz bir uyum yakalanmasını sağlamıştır. Ofisinizde de kullanabileceğiniz ürünler, uygun fiyata sunulmaktadır. Ofislerinizin şıklığını ve kalitesini arttıracak, size prestij kazandıracak olan ofis koltuk ve jaluzi seçimi, güzel bir görünüm elde etmenize katkıda bulunacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder