10 Nisan 2013 Çarşamba

Mobilya Dünyasındaki Yenilikler


Mobilya alışverişi, her kadının 'hayır' diyemeyeceği bir durumdur. Yıllarca aynı mobilyaları kullanmak; hem çok sıkıcı, hem de bir süre sonra mobilyalarınızın teker teker kırılıp dökülmeye başlaması demektir. Birbirinden çarpıcı ve rengarenk olan yeni mobilyalar varken, neden hala aynı eşyaları görmek zorunda kalasınız ki.. Mobilyaların hepsini değiştirmek, maddi açıdan ciddi bir yük oluşturabilir. Onun yerine yapacağınız küçük birtakım değişiklikler, hem çevrenizi hem de sizi mutlu edecektir. Ucuz mobilya fiyatları, size bu konuda harika fırsatlar sunacaktır.


Avize; küçük bir aksesuar gibi görünse de, odanızı bir anda değiştirebilecek güce sahiptir. Bu yüzden kadınlar, değişime ilk avize almakla başlarlar. Bir ev için perde ve halı neyse, kadın içinde avize o dur. Mutfaktan banyoya, çalışma odasından salona dek, her türlü alanda kullanılan avizeler, ev içinde büyük yer kaplar. Salon ve oturma odası gibi misafirlerinizi ağırladığınız önemli mekanlarda, daha gösterişli ve taşlı avizeler tercih ederken, banyoda çok daha sade ve tek parça bir avize yer verdiğinizi görürüz. Kullanışlı olan bu avizeler, evlerinizin ve sizin zevkinizi bütünüyle yansıtır.




Ofislerin vazgeçilmezi olan tekli koltuk, birbirinden kullanışlı yeni modelleriyle göze çarpıyor. Farklı tasarımlara imza atan mobilya üreticileri, iç mekanlarınızın havasını değiştirir. İş yerlerinde kullanacağınız kaliteli ve gösterişli koltuklar, firmanızın prestijini etkiler. İş görüşmesi için ofisinize gelen misafirlerinizi, bu koltuklarla rahat ettirmiş olursunuz.

Renkli tekli koltukları, daha çok ev dekorasyonunuzu tamamlarken kullandığınız görülüyor. Mobilyalarınızın tümünü değiştirmek yerine; farklı, değişik bir çizgiye sahip tekli koltukla, istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. Çalışma odalarınızın en güzel yerinde kullanabileceğiniz tek koltuk, kahvenizi yudumlarken size büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Sevdikleriniz ve ailenizle bu rahatlığın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder