30 Haziran 2014 Pazartesi

Antre Mobilyaları


Şapka, palto ya da pardösü gibi eşyaları koyup saklamak için üretilen vestiyer modelleri, bir eve girdiğinizde dikkatinizi çeken ilk eşya olmadı nedeni ile ev dekorasyonunda son derece önemli bir yere sahiptir.

Antre mobilyaları olarak da bilinen ayakkabılık, vestiyer ve portmanto gibi mobilyalar, dekorasyon trendlerinin bu derece popüler olmadığı yıllarda çok da önemsenmiyordu. Ancak eve ilk bakış olarak kabul edilen vestiyer ve ayakkabılıklar, insanların karşılaştığı ilk mobilya olması bakımından öneminin yeni yeni kavrandığı ortaya çıkmaktadır. Gerçekten de günümüzde birçok insanın ev dekorasyonuna uygun renk ve modellerde antre mobilyası kullandığını görebiliyoruz. Bu trendin yaygınlaşmasında elbette kişilerin yaşam alanına gösterdiği hassasiyetin rolü de son derece büyük.

Eskiden filmlerde bir restorana giden aktörün paltosunu alarak vestiyere asmaya götüren garsonların olduğu sahneler, günümüzde evlerimize de taşınarak bizleri insana ve misafire daha fazla değer veren bir yapıya sokmaktadır. Bu nedenle evinizin dekoruna uygun bir vestiyere sahip olmanızın artık bir lüksten çok, bir gereklilik haline geldiğini unutmamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder