17 Ocak 2018 Çarşamba

Çocuğunuzun Hayal Dünyasını Halı İle Yansıtın

Evin her odasına özgü halı üretilmiştir. Bu halılardan biri ise çocuk halısı. Çocuklara için yapılmış bu halılar desen, renk ve kumaş olarak tamamen çocuklara özel üretilmiştir.
 Çocuklar ile hayal gücü konusunda kimse yarışamaz, bununla beraber çok renkli ve sevimli dünyaları vardır.  Çocuğunuzun odasına alacağınız halı ile çocuğunuzun hayal dünyasını odasına yansıtabileceksiniz.
Bütçenizin sarsılmamasını ve şık halı sahibi olmak istiyorsanız şık ve ucuz halı bulabilirsiniz.
Her bütçeye ve zevke göre halı modelleri mevcuttur.


 Renk Seçerken Dikkat Edin

Çocuğunuzun odasına canlı ve renkli halılar tercih etmeniz çocuğunuzun odasını renklendirip hareket katmasını sağlayacaktır. Koyu renkler tercih ederseniz eğer odanın canlılığı ve hareketliliği ölecektir. Aynı zamanda ruhsal olarak çocuğunuzu karamsarlığa itebilir. Bundan dolayı hareketli desenler ve renkler tercih etmeniz çocuğunuzun hem ruhsal olarak hem de çocuk odası ruhunu yansıtmak için güzel bir seçenek olacaktır.

Karakter Seçimi

 Her çocuğun kendi içinde benimsemiş olduğu bir karakter vardır Superman, batman, cars gibi… Çocuğunuza alacağınız karakter baskılı halılar ile çocuğunuzu sevindirebilirsiniz.
Aynı şekilde bebek halısı alacaksanız eğer bebeğinizin dikkatini çekecek halılar bulabilirsiniz.
Halı alırken bir önemli detay ise halıların yaş gruplarına göre değişiklik göstermesidir. Yeni doğan bir bebeğe daha sevimli desenli halılar tercih etmeniz daha uygun olacaktır. 12 yaşına gelmiş bir çocuğa ise düz desenli halı veya sade baskılı halılar tercih edebilirsiniz.
Bunun yanında karakter desenli halıları sadece çocuklar kullanmaz hala içinde çocuk ruhu kalmış insanlarda bu halıları evinde kullanabilmektedir. Batman hayranı bir yetişkin odasında batman baskılı halı kullanabilir.    

Oda İle Uyumu Sağlayın

Odanın rengi ve mobilyaların rengi baz alınarak çocuğunuzun odasına çocuk halısı seçebilirsiniz. Açık tonlarda boyanmış ve perdelere sahip bir odaya koyu renk kullanmanız pek yakışmaz. Ama mavi tonlarda bir odaya beyaz tonları çok yakışacaktır.
Eğer çizgi film karakterli bir halı seçtiyseniz eğer, yatak örtüsünü de o çizgi film kahramanı ile aynı seçerek uyumu yakalayabilirsiniz.

                                  

Çocuğunuza Oyun Alanı Yaratın


Çocuğunuzun üzerinde oyun oynayabileceği bir alanda yaratmış olacaksınız. Yol desenli, seksek desenli gibi halı desenleri alarak çocuğunuzun hem oyun oynamasını sağlayabilir, hem de ayaklarının üşümemesini, soğuktan korunabilmesini sağlayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder