20 Mayıs 2014 Salı

Duvar Kağıtları Sayesinde Hayallerinizi Duvarlara Yansıtın



Taş duvarları olan bir eve sahip olmayı hep istemişimdir. Ancak günümüz koşullarında maalesef bunu elde etmem imkansız. Bu nedenle duvarlarımı dilediğim desenlerle süsleyebileceğim duvar kağıdı modellerinden yardım alıyorum.


''Duvar değil mi? Boya gitsin işte.'' mantığı artık çok geride kaldı. Artık ev dekorasyonları ile uyumlu olan tablo gibi duvarlara sahip olabiliyoruz. Bir ressamın boya tüplerinde bile bulunamayacak kadar canlı renk ve desenlere sahip duvar kağıtları sayesinde geleneksel badana anlayışından kurtularak evinizi güzelleştirebilirsiniz. Üstelik yağlı boyanın o kötü kokusundan da uzak kalmış olursunuz. Silinebilen, yapısı gereği daha sağlıklı olan, ses ve ısı izolasyonu sağlayabilen duvar kağıtları, aynı zamanda boyalardan çok daha ekonomiktir. Ayrıca uygulanma süresi de klasik boyalara nazaran çok daha kısadır. Evinizin düzenini asla bozmaz.

Bir iç dekorasyon malzemesi olan duvar kağıtları ile hayallerini süsleyen taş görünümlü duvarlara sahip biri olarak, herkese gönül rahatlığıyla duvar kağıdı kullanımını önerebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder